Présentation d'entreprise
L.E.S.S. by Hertog Jan*** is één van de conceptrestaurants die Gert De Mangeleer en Joachim Boudens runnen met hun Hertog Jan***Restaurant Group. Gedreven door hun passie voor gastronomie, stuwden ze restaurant Hertog Jan destijds naar het allerhoogste culinaire niveau met als resultaat 3 sterren in de Michelingids en wereldwijde bekroningen.
Toch voelden Gert en Joachim de noodzaak om gerechten en drankjes, net zoals thuis te serveren, waarbij alles gezellig op tafel komt om te sharen.
In 2014 openden ze L.E.S.S., een restaurant met als levensmotto Love, Eat, Share & Smile. De inspiratie kwam uit hun culinaire trips in binnen- en buitenland. Sinds 2019 laten Gert en Joachim L.E.S.S. Eatery verdergaan op het Brugse ’t Zand waar je in een grootstedelijke vibe kunt genieten van gerechten met invloeden van over de hele wereld.
Toch voelden Gert en Joachim de noodzaak om gerechten en drankjes, net zoals thuis te serveren, waarbij alles gezellig op tafel komt om te sharen.
In 2014 openden ze L.E.S.S., een restaurant met als levensmotto Love, Eat, Share & Smile. De inspiratie kwam uit hun culinaire trips in binnen- en buitenland. Sinds 2019 laten Gert en Joachim L.E.S.S. Eatery verdergaan op het Brugse ’t Zand waar je in een grootstedelijke vibe kunt genieten van gerechten met invloeden van over de hele wereld.
Photo d'entreprise
Présentation de l'équipe
Ruige Vermeire is de chef van restaurant L-E-S-S by Hertog-Jan*** en samen met een heel gemotiveerd team werd vorig jaar de eerste Michelin ster in ontvangst genomen.
Photo de l'equipe
Un employé a ces 3 qualités pour se sentir bien dans notre équipe:
Goede teamspirit - positieve uitstraling - resultaatgericht
Un candidat doit choisir notre société parce que:
Er wordt veel belang gehecht aan opleiding en begeleiding van nieuwe medewerkers. Je komt bij LESS terecht in een jong en dynamisch team.
We hechten veel belang aan de balans tussen werk- en privéleven. Daarom werk je in een 4 dagen stelsel waarbij zondag en maandag je vaste verlofdagen zijn, aangevuld met een 3de dag die wekelijks wijzigt.
We hechten veel belang aan de balans tussen werk- en privéleven. Daarom werk je in een 4 dagen stelsel waarbij zondag en maandag je vaste verlofdagen zijn, aangevuld met een 3de dag die wekelijks wijzigt.
La période de formation d'un nouvel employé ressemble à ceci:
Onder begeleiding van Chef Ruige Vermeire zal alles uitgelegd en aangeleerd worden.
Ce sont de réelles opportunités de carrière pour les employés:
Je werkt binnen de Hertog Jan*** Restaurant Group. Gert De Mangeleer en Joachim Boudens willen onder deze noemer al hun toekomstige restaurants en projecten vormgeven en aansturen. De groep is in verschillende segmenten van de horeca actief. Dit biedt de medewerkers de kans om door te groeien.
Quelles sont les heures d'ouverture du restaurant?
Less is open van dinsdag tot en met zaterdag (lunch en dinner)
Type de cuisine servie ici:
Een groot assortiment aan sharingdishes met een internationale inspiratie
Nombre total de places à l'intérieur:
60
A quel groupe appartient le restaurant?
Hertog Jan*** Restaurant Group
Maken deel uit van de groep :
LESS Eatery
Bar Bulot
Maken deel uit van de groep :
LESS Eatery
Bar Bulot
Lien vers le site de notre société
www.hertog-jan.com
Vidéo Entreprise
Suivez-nous sur Instagram