Presentation of the Company
L.E.S.S. by Hertog Jan*** is één van de conceptrestaurants die Gert De Mangeleer en Joachim Boudens runnen met hun Hertog Jan***Restaurant Group. Gedreven door hun passie voor gastronomie, stuwden ze restaurant Hertog Jan destijds naar het allerhoogste culinaire niveau met als resultaat 3 sterren in de Michelingids en wereldwijde bekroningen.
Toch voelden Gert en Joachim de noodzaak om gerechten en drankjes, net zoals thuis te serveren, waarbij alles gezellig op tafel komt om te sharen.
In 2014 openden ze L.E.S.S., een restaurant met als levensmotto Love, Eat, Share & Smile. De inspiratie kwam uit hun culinaire trips in binnen- en buitenland. Sinds 2019 laten Gert en Joachim L.E.S.S. Eatery verdergaan op het Brugse ’t Zand waar je in een grootstedelijke vibe kunt genieten van gerechten met invloeden van over de hele wereld.
Toch voelden Gert en Joachim de noodzaak om gerechten en drankjes, net zoals thuis te serveren, waarbij alles gezellig op tafel komt om te sharen.
In 2014 openden ze L.E.S.S., een restaurant met als levensmotto Love, Eat, Share & Smile. De inspiratie kwam uit hun culinaire trips in binnen- en buitenland. Sinds 2019 laten Gert en Joachim L.E.S.S. Eatery verdergaan op het Brugse ’t Zand waar je in een grootstedelijke vibe kunt genieten van gerechten met invloeden van over de hele wereld.
Picture of the Company
Presentation of the team
Ruige Vermeire is de chef van restaurant L-E-S-S by Hertog-Jan*** en samen met een heel gemotiveerd team werd vorig jaar de eerste Michelin ster in ontvangst genomen.
Picture of the team
An employee has these 3 qualities to feel good in our team:
Goede teamspirit - positieve uitstraling - resultaatgericht
A candidate should choose our company because:
Er wordt veel belang gehecht aan opleiding en begeleiding van nieuwe medewerkers. Je komt bij LESS terecht in een jong en dynamisch team.
We hechten veel belang aan de balans tussen werk- en privéleven. Daarom werk je in een 4 dagen stelsel waarbij zondag en maandag je vaste verlofdagen zijn, aangevuld met een 3de dag die wekelijks wijzigt.
We hechten veel belang aan de balans tussen werk- en privéleven. Daarom werk je in een 4 dagen stelsel waarbij zondag en maandag je vaste verlofdagen zijn, aangevuld met een 3de dag die wekelijks wijzigt.
The training period of a new employee looks like this:
Onder begeleiding van Chef Ruige Vermeire zal alles uitgelegd en aangeleerd worden.
These are real career opportunities for employees:
Je werkt binnen de Hertog Jan*** Restaurant Group. Gert De Mangeleer en Joachim Boudens willen onder deze noemer al hun toekomstige restaurants en projecten vormgeven en aansturen. De groep is in verschillende segmenten van de horeca actief. Dit biedt de medewerkers de kans om door te groeien.
What are the opening hours of the restaurant?
Less is open van dinsdag tot en met zaterdag (lunch en dinner)
Type of kitchen that is served here:
Een groot assortiment aan sharingdishes met een internationale inspiratie
Total number of seats inside:
60
To which group does the restaurant belong?
Hertog Jan*** Restaurant Group
Maken deel uit van de groep :
LESS Eatery
Bar Bulot
Maken deel uit van de groep :
LESS Eatery
Bar Bulot
Link to our company website
www.hertog-jan.com
Company Video
Like us on Facebook
Follow us on Instagram