Voorstelling van het bedrijf
L.E.S.S. by Hertog Jan*** is één van de conceptrestaurants die Gert De Mangeleer en Joachim Boudens runnen met hun Hertog Jan***Restaurant Group. Gedreven door hun passie voor gastronomie, stuwden ze restaurant Hertog Jan destijds naar het allerhoogste culinaire niveau met als resultaat 3 sterren in de Michelingids en wereldwijde bekroningen.
Toch voelden Gert en Joachim de noodzaak om gerechten en drankjes, net zoals thuis te serveren, waarbij alles gezellig op tafel komt om te sharen.
In 2014 openden ze L.E.S.S., een restaurant met als levensmotto Love, Eat, Share & Smile. De inspiratie kwam uit hun culinaire trips in binnen- en buitenland. Sinds 2019 laten Gert en Joachim L.E.S.S. Eatery verdergaan op het Brugse ’t Zand waar je in een grootstedelijke vibe kunt genieten van gerechten met invloeden van over de hele wereld.
Toch voelden Gert en Joachim de noodzaak om gerechten en drankjes, net zoals thuis te serveren, waarbij alles gezellig op tafel komt om te sharen.
In 2014 openden ze L.E.S.S., een restaurant met als levensmotto Love, Eat, Share & Smile. De inspiratie kwam uit hun culinaire trips in binnen- en buitenland. Sinds 2019 laten Gert en Joachim L.E.S.S. Eatery verdergaan op het Brugse ’t Zand waar je in een grootstedelijke vibe kunt genieten van gerechten met invloeden van over de hele wereld.
Foto van het bedrijf
Voorstelling van het team
Ruige Vermeire is de chef van restaurant L-E-S-S by Hertog-Jan*** en samen met een heel gemotiveerd team werd vorig jaar de eerste Michelin ster in ontvangst genomen.
Foto van het team
Deze 3 eigenschappen zou een medewerker moeten hebben om zich goed te voelen binnen ons team:
Goede teamspirit - positieve uitstraling - resultaatgericht
Een kandidaat zou voor ons bedrijf moeten kiezen omdat:
Er wordt veel belang gehecht aan opleiding en begeleiding van nieuwe medewerkers. Je komt bij LESS terecht in een jong en dynamisch team.
We hechten veel belang aan de balans tussen werk- en privéleven. Daarom werk je in een 4 dagen stelsel waarbij zondag en maandag je vaste verlofdagen zijn, aangevuld met een 3de dag die wekelijks wijzigt.
We hechten veel belang aan de balans tussen werk- en privéleven. Daarom werk je in een 4 dagen stelsel waarbij zondag en maandag je vaste verlofdagen zijn, aangevuld met een 3de dag die wekelijks wijzigt.
De inwerkperiode van een nieuwe werknemer ziet er zo uit:
Onder begeleiding van Chef Ruige Vermeire zal alles uitgelegd en aangeleerd worden.
Dit zijn reële doorgroeimogelijkheden voor medewerkers:
Je werkt binnen de Hertog Jan*** Restaurant Group. Gert De Mangeleer en Joachim Boudens willen onder deze noemer al hun toekomstige restaurants en projecten vormgeven en aansturen. De groep is in verschillende segmenten van de horeca actief. Dit biedt de medewerkers de kans om door te groeien.
Wat zijn de openingsuren van het restaurant?
Less is open van dinsdag tot en met zaterdag (lunch en dinner)
Type zaak:
Restaurant
Type keuken dat hier wordt geserveerd
Een groot assortiment aan sharingdishes met een internationale inspiratie
Totaal aantal zitplaatsen binnen
60
Tot welke groep behoort het restaurant?
Hertog Jan*** Restaurant Group
Maken deel uit van de groep :
LESS Eatery
Bar Bulot
Maken deel uit van de groep :
LESS Eatery
Bar Bulot
Link naar onze bedrijfswebsite:
www.hertog-jan.com
Bekijk hier ons bedrijfsfilmpje!
Bekijk ook deze bedrijfsfilm
Like ons op Facebook
Volg ons op Instagram