Leave us a messageNous sommes disponibles pour vous aider
Consultant

Désolé

Il n'y a personne en ligne. Remplissez le formulaire ci-dessous afin que nous puissions vous contacter.

Thanks

Thank you for filling out the information, we will get in touch with you.

Le site d'emploi dans le secteur de l’horeca

Recherche avancée
BLEND
Staat voor verschillende stijlen samenbrengen in een uitgedokterd geheel om zo een harmonieus product te krijgen. Van gerechten Japans geïnspireerd met een Belgische twist in de Bar tot klassiek en herkenbare eerlijke brasseriekeuken waarbij lokale Belgische producten en duurzaamheid primeren. Ook in zowel de Bar als de Brasserie wordt veel aandacht geschonken aan ‘beleving’. Van het enthousiast toelichten van de gerechten tot bereidingen aan tafel. Denk hierbij maar aan Crêpes Suzette en steak tartaar in de Brasserie tot ‘live’ bereidingen aan de Bar.

32
Staat voor locatie. Groenplaats 32, landscode van België +32

KITCHEN
Het concept is gebaseerd op klassieke, herkenbare keuken welke door allerlei persoonlijke details en toevoegingen een geheel eigen twist krijgt. Hierbij kiest de chef resoluut voor eerlijke Belgische seizoensgerechten met nadruk op lokale en duurzame producten. Leveranciers staan garant dat vis gevangen is met respect voor milieu en de vispopulatie. Duurzame producten gaan vaak hand in hand met de trend om minder vlees te eten en bewust te kiezen voor vegetarische en veganistische gerechten. Ook deze trend heeft zijn weg gevonden op de kaart. Het bewijs dat ook lokale bieren hun plaats hebben veroverd heeft op de kaart, is het gebruik van bier in verschillende bereidingen zoals waterzooi van kip met Hoegaarden of stoofvlees met triple d’Anvers. Voor de vleesliefhebbers is de intense en heerlijke volle smaak van een gerijpt stukje Belgisch wit blauw rundsvlees uit de maturiteitskast niet te versmaden.

BAR
Het concept is gebaseerd op het idee van de Japanse pub -Izakaya. Een informele verzamelplek voor lekker eten - geserveerd in kleine porties en perfect om te delen – en drinken. Een cosmopolitische blend van spijs en drank welke je maar zelden kan ervaren. Bij Japanse invloeden met een Belgische twist, denken we aan een harmonieuze confusion van de alom bekende Japanse sushi roll gevuld met tomaat en garnalen of met witloof en Breydelham. Een blend van Belgische smaken en Japanse invloeden trekt zich door in super bowls en ramen (noedelsoep). De super bowl bestaat voornamelijk uit een selectie van samengestelde ingrediënten en wordt ook in een vegetarische versie aangeboden. Daaraan worden er dressings en toppings aan toegevoegd. In de ramen komen de hartige smaken van vlees, kip en/of vis samen. De stevige noedels en smakelijke toppings – van gegrild rundsvlees tot zeewiervlokken – brengen variatie en vulling. De bar krijgt hierdoor een heuse upgrade met een ‘live’ bereiding van de heerlijke gerechten in aanwezigheid van de gast. Om het geheel af te maken, zorgt een sterke cocktailkaart voor inspirerende drinks die het bezoek van de gast tot een onvergetelijke ervaring maakt.
Wist je dat al onze gerechten zowel fotogeniek als om te smullen zijn? Social media Facebook & Instagram zullen een belangrijke rol spelen.
"Guest Service First" attitude , passie voor het vak , oog hebben voor detail
Als u op zoek bent naar een fijne uitdaging, heel graag met gasten omgaat en u persoonlijk wilt ontwikkelen
Introductiedag
Bepaalde afdelingen doen online trainingen
Opleiding op de werkvloer
Interne, nationale en internationale doorgroeimogelijkheden
Dagelijks onbijt van 06u30 tot 10u30 en tot 11u00 in het weekend
Dagelijks van 12u00 - 22u30
Verfijnde brasseriekeuken
Ja, ons restaurant is gelegen in het Hilton Antwerp Old Town hotel.
Zij maken deel uit van de HiltonGroup.
Brasserie werkt onder het Brasserie Blend 32 Concept

Détail de la société

Adresse :Groenplaats
Code postal :2000
Ville :ANTWERPEN

Deel dit bedrijf

Jobkitchen.be utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.