Leave us a messageNous sommes disponibles pour vous aider
Consultant

Désolé

Il n'y a personne en ligne. Remplissez le formulaire ci-dessous afin que nous puissions vous contacter.

Thanks

Thank you for filling out the information, we will get in touch with you.

Le site d'emploi dans le secteur de l’horeca

Recherche avancée
Présentation d'entreprise
CONCEPT: LOCAL - SHARING
Local Table & Tap is een sharing food & drinks concept waar kleine creatieve gerechtjes, originele drankjes en warme verhalen aan tafel of toog gedeeld kunnen worden.
Local is ook local thinking. Zo willen we werken met zoveel mogelijk lokale producten,
samenwerken met kleinere producenten of lokale handelaars zodat de beste en meest verse kwaliteit gewaarborgd kan worden.
En als we het hier niet direct vinden, dan gaan we het zeker halen bij een producent in binnen -of buitenland die op dezelfde passionele manier zijn producten aan de man brengt.
Dat zorgt voor een eerlijke, eigenzinnige en creatieve keuken waar iedereen warm van wordt.

MISSIE: LOCAL - CARING
Bij Local geven we om mensen en hun omgeving. Daarom willen we het beste geven van onszelf om anderen zich op hun best te laten voelen.
Dat gaat van partnerships en samenwerkingen tot hospitality waarbij we onze gasten echt willen verwennen tijdens een bezoek aan Local - Table & Tap.
Het beste willen geven vraagt een extra inspanning en creativiteit.
Deze combinatie kan ervoor zorgen dat de ervaring bij Local een unieke, authentieke beleving wordt.
Daar geven we om. Daar doen we het voor.
Photo d'entreprise
Présentation de l'équipe
Een volledig nieuw Zaal- en Keukenteam van 12 full-timers aangevuld met Flexi collega's en jobstudenten. Bij ons is een positieve ingesteldheid en goede attitude belangrijker dan de jaren ervaring en/of diploma's.
Photo de l'equipe
Un employé a ces 3 qualités pour se sentir bien dans notre équipe:
Positieve ingesteldheid - flexibiliteit - kunnen werken in een zelfsturend team
Un candidat doit choisir notre société parce que:
Nieuw verfrissend concept in een mooie omgeving. Goede verloning op basis van resultaten.
La période de formation d'un nouvel employé ressemble à ceci:
Af te stemmen per functie. Enkele dagen voor de openening zijn er try-outs.
Ce sont de réelles opportunités de carrière pour les employés:
Er zijn meerdere functies zowel voor zaal- als voor keuken medewerkers. We streven ernaar om de sterke eigenschappen per persoon maximaal in te zetten en de functie hieraan aan te passen.
Quelles sont les heures d'ouverture du restaurant?
7/7 van 12.00u tot +-23.00u
Type de cuisine servie ici:
Vlaamse keuken met verse ingrediënten en geserveerd in een sharing formule
Nombre total de places à l'intérieur:
Zaal 85 - vergaderzalen 50 - terras intern 50 - terras voor resto >100
Nous servons autant de couverts en moyenne chaque jour:
We zullen beperkt opstarten en groeien in functie van de mogelijkheden en medewerkers
A quel groupe appartient le restaurant?
Geen onderdeel van een groep maar eigenaars/zaakvoerders hebben nog andere Horecazaken.
Lien vers le site de notre société
https://www.localtabletap.be/
Suivez nous sur Facebook

Détail de la société

Adresse :Vismarkt 16
Code postal :2800
Ville :MECHELEN
Pays :BE
Téléphone:+32 15 331 336
Site Internet:Local | table & tap

Deel dit bedrijf

Jobkitchen.be utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.