Backyard 52 is een funky bistro op de Grote Markt. Niet de zoveelste touristtrap, maar een zaak met een hart voor Antwerpen en bistronomie. Zoals de naam al doet vermoeden, hebben wij een 'achtertuin' met uitzicht op de Kathedraal. De achtertuin is zowel in de zomer als in de winter beschikbaar, aangezien we terrasverwarmers hebben. Als je in het midden van de drukke stad op zoek bent naar een plekje om rustig te genieten van een hapje of drankje is onze Backyard dé plek. Verder hebben we ook een uitgebreide drankkaart, zo'n 40 gins sieren onze kaart. Ook onze cocktailkaart staat op punt. Onze barman zal je met plezier begeleiden in je keuze van gin of cocktail. Dit in combinatie met enkele bits&bites van het menu, zorgen voor een perfecte combinatie. Verder hebben we een vergaderzaal die ook vaak door groepen wordt afgehuurd. Het is een privézaaltje met voldoende faciliteiten zoals een TV, beamer,...
Dale Cape, bartender: Dale heeft een enorme passie voor alles wat met de bar te maken heeft. Elke cocktailwedstrijd of infodag over mixologie, daar is Dale aanwezig. Zelf neemt hij ook deel aan verschillende wedstrijden. Dale is een heel sociale man die je maar al te graag bij staat in je keuze van drankje.
John Charels, chefkok: John is onze vaste chefkok en maakt al deel uit van het team sinds het begin van Backyard. Elke maand bedenkt John een nieuwe burger van de maand en doet dit met veel plezier. John is een teamplayer die niet vies is van een mopje.
Olivier Reyniers, zaakvoerder: Olivier is het bezige bijtje van de Backyardigans. Hij is de zaakvoerder, maar zit er niets mee in om nog steeds zijn handen vuil te maken als het erg druk wordt in Backyard. Een zaakvoerder met passie en kennis van horeca.
Maxime Vanderlooven, verantwoordelijke: Maxime is de jongste telg van de Backyardigans. Hoewel Maxime zich vaak op de achtergond bevind en zich bezighoud met de backoffice, vindt ze het zeker niet erg om ook eens een keertje mee te draaien tijdens de service. Ze zal altijd alles in het werk stellen om de klanten tevreden te houden.
John Charels, chefkok: John is onze vaste chefkok en maakt al deel uit van het team sinds het begin van Backyard. Elke maand bedenkt John een nieuwe burger van de maand en doet dit met veel plezier. John is een teamplayer die niet vies is van een mopje.
Olivier Reyniers, zaakvoerder: Olivier is het bezige bijtje van de Backyardigans. Hij is de zaakvoerder, maar zit er niets mee in om nog steeds zijn handen vuil te maken als het erg druk wordt in Backyard. Een zaakvoerder met passie en kennis van horeca.
Maxime Vanderlooven, verantwoordelijke: Maxime is de jongste telg van de Backyardigans. Hoewel Maxime zich vaak op de achtergond bevind en zich bezighoud met de backoffice, vindt ze het zeker niet erg om ook eens een keertje mee te draaien tijdens de service. Ze zal altijd alles in het werk stellen om de klanten tevreden te houden.
dagelijks open vanaf 12h, keuken open tot 22h
Dinsdag
4
Belgisch met een twist
90
Like us on Facebook
Follow us on Instagram