LAAT HIER UW VRAAG ACHTERChat met het Jobkitchen-team
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.

Vacaturesite voor de horeca

Uitgebreid zoeken
logo

Sous-Chef

Bedrijf

Restaurant Octave in hartje Antwerpen, samen met Chocolate Nation onderdeel van The Belgian Chocolate Experience, is op zoek naar een Sous-Chef. Als rechterhand van de chef ben je mee verantwoordelijk voor een goede werking van de keuken waar een excellente en constante kwaliteit prioriteit is.

Taken

Ondersteunen bij het leidinggeven aan het keukenpersoneel:

  • Assisteert de chef-kok bij het opstellen van werkverdelingen en personeelsplanningen.
  • Stemt af met en motiveert het team door het maken van duidelijke afspraken en het uitzetten van praktische regels.

Organiseren van de keuken:

  • Houdt toezicht op de dagelijkse keukenactiviteiten, inclusief de bereiding van maaltijden, afwas en schoonmaak.
  • Geeft richtlijnen en instructies aan het keukenpersoneel voor de bereiding van gerechten om de voorziene hoeveelheden en variëteiten te kunnen aanbieden.
  • Zorgt ervoor dat de richtlijnen inzake diëten en allergenen nageleefd worden.
  • Lost problemen op met betrekking tot het functioneren van de keuken.
  • Werkt samen met de chef aan het inplannen en uitvoeren van speciale opdrachten, zoals evenementen.

Aankopen van grondstoffen en materialen:

  • Zorgt ervoor dat de benodigde materialen en grondstoffen beschikbaar zijn om de medewerkers hun taken te laten uitvoeren.
  • Helpt en vervangt de chef, indien deze afwezig is bij het plaatsen van bestellingen bij leveranciers.
  • Controleert leveringen en stuurt niet conforme of verkeerde leveringen terug naar de leveranciers.

Profiel

Kennis en kunde:

  • Bezit uitgebreide kennis van culinaire technieken.
  • Bezit grondige kennis van recepten.
  • Kan werken met de nodige keukentoestellen.
  • Bezit kennis van de regels en procedures inzake hygiëne en het naleven van de HACCP-normen.

Communicatie:

  • Kan duidelijk, objectief en positief communiceren in groep en het eigen standpunt verdedigen.
  • Werkt samen en wisselt informatie uit betreffende de dienstverlening met externe leveranciers en collega’s van andere diensten.

Probleemoplossing:

  • Zoekt mogelijkheden om de werking van de keuken te optimaliseren, bijvoorbeeld door nieuwe apparatuur of gerechten voor te stellen.

Verantwoordelijkheid:

  • Waakt over de naleving van hygiëne (HACCP) en nutritionele normen.

Aanbod

Een unieke uitdaging in een jong en ambitieus bedrijf. Je kan mee jouw stempel drukken en een drijvende kracht zijn achter het succes van Octave. Bij deze functie hoort een competitief salaris met extralegale voordelen en een mobiliteitspakket dat aansluit bij de opdracht.
Zondag en maandag zijn vrije dagen.
Neem alvast een kijkje achter de schermen via deze Link

Solliciteren

Heb je net als de rest van ons Octave-team, enthousiasme in overvloed en een stevige dosis motivatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op en stuur jouw CV en motivatiebrief naar jobs@chocolatenation.be

Of gebruik de sollicitatie button onderaan deze pagina.

Statistics

Aantal keer bekeken: 618

Opdrachtgever

Restaurant Octave

Publicatiedatum

23.12.2024


jobs@chocolatenation.be www.octaveantwerp.be
Jobkitchen.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website