LAAT HIER UW VRAAG ACHTERChat met het Jobkitchen-team
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.

Vacaturesite voor de horeca

Uitgebreid zoeken
Voorstelling van het bedrijf
Hop Gastrobar: Bistronomie in zijn puurste vorm. Ongedwongen en oprecht. Een ode aan onze eetcultuur, aan ons bier erfgoed en eigenwijze wijnmakers.
Een keuken met herkomst, een eigenzinnige boodschap, op zoek naar kwaliteit, nostalgie en vernieuwing.

Hop bevindt zich aan de Vaartkom in Leuven. Deze vlot bereikbare buurt ademt nostalgie door de brouwgeschiedenis maar is tegelijk de meest creatieve en innovatieve buurt van de stad.

Hop gaat voor een professionele / informele totaal beleving. We werken met een beperkt menu dat vaak wisselt.
In de negen maanden dat we open zijn hebben we een grote groep fans opgebouwd,HOP gaat vlot over de tongen in Leuven en daar buiten, We hebben dan ook een goed gevulde agenda, en behaalden we een mooie score va 13/ 20 in gault-millau.
Dit was enkel mogelijk door iedere dag ervoor te zorgen dat alle gasten met een glimlach naar huis gaan .

En daar zijn we trots op !

Met de voetjes op de grond, een warm hart voor onze gasten en veel goesting timmeren we verder aan de weg .
Foto van het bedrijf
Voorstelling van het team
Stijn , (ons groentje) staat voor het eerst in de zaal, toch staat hij op een enthousiste manier in voor de bediening...

Jens , Het werkpaard van de keuken ... Als hij geen gewichten verlegt in de GYM, verzet hij tussendoor een berg werk .

Tevi, de man achter de schermen, iedere ochtend zorgt hij er voor dat we weer een prop van start kunnen.

Bram, zaakvoerder / chef / administartieve dienst / een rusteloos beestje dat pas tevreden is als iedereen een top/ HOP beleving heeft gehad
Deze 3 eigenschappen zou een medewerker moeten hebben om zich goed te voelen binnen ons team:
zie jezelf / je klaten / je collega's en hop graag ....
Een kandidaat zou voor ons bedrijf moeten kiezen omdat:
Dit is je kans om te starten in een zaak die nieuw genoeg is om mee aan het parcour te timmeren, maar stabiel genoeg draait om je de nodige kansen te bieden op lange termijn.
De inwerkperiode van een nieuwe werknemer ziet er zo uit:
Uiteraard zal er vanaf dag 1 service gewerkt moeten worden, toch zullen we in de eerste dagen / weken / maanden de nodige opleiding / coaching voorzien
Dit zijn reële doorgroeimogelijkheden voor medewerkers:
Directeurs hebben we niet @ HOP dus dat zal je hier nooit worden , we zullen je wel alle kansen bieden om je kennis en kunnen verder uit te breiden , en er vor zorgen dat je daar mee binnen de zaak creatief mee aan de slag kan
Wat zijn de openingsuren van het restaurant?
maandag : lunch & diner
dinsdag : lunch & diner
woensdag : gesloten
donderdag: lunch & diner
vrijdag : lunch & diner
zaterdag: diner
zondag : gesloten
Type zaak:
Restaurant
Type keuken dat hier wordt geserveerd
bistronomie
Totaal aantal zitplaatsen binnen
30
Totaal aantal zitplaatsen buiten
30
Zoveel couverts bedienen wij gemiddeld op een dag:
50 cts
Link naar onze bedrijfswebsite:
www.hop-gastrobar.be
Follow us on Facebook
Follow us on Instagram
https://www.instagram.com/hopgastrobar/

Contactgegevens

Adres:Vaartkom 1A
Postcode:3000
Stad:LEUVEN
Land:BE

Deel dit bedrijf

Jobkitchen.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website