Leave us a messageNous sommes disponibles pour vous aider
Consultant

Désolé

Il n'y a personne en ligne. Remplissez le formulaire ci-dessous afin que nous puissions vous contacter.

Thanks

Thank you for filling out the information, we will get in touch with you.

Le site d'emploi dans le secteur de l’horeca

Recherche avancée

Entreprises

client
MZE

MZE

Bedrijfspagina JK
Backyard

Backyard

Backyard is de nieuwste hotspot in de binnenstad van Antwerpen. Door onze inrichting en hedendaags concept geven we de Antwerpenaar een nieuwe thuis op de Grote Markt.
Brasserie Blend 32 / Hilton Antwerp Old Town

Brasserie Blend 32 / Hilton Antwerp Old Town

BLEND Staat voor verschillende stijlen samenbrengen in een uitgedokterd geheel om zo een harmonieus product te krijgen.
CRU Versmarkt

CRU Versmarkt

CRU is een overdekte versmarkt waar 10 metiers het beste van zichzelf geven.
Faculty Club

Faculty Club

Faculty Club in Leuven is een unieke evenementenlocatie. Door de adembenemende ligging zijn de gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof de ideale plek voor al uw vergaderingen, recepties en (personeels)feesten.
Made In Antwerp (Radisson BLU Astrid Hotel)

Made In Antwerp (Radisson BLU Astrid Hotel)

Made In Antwerpen is het restaurant gelegen in het Radisson Blu Astrid Hotel te Antwerpen.
Pici

Pici

Pici, een no-nonsense pastarestaurant op de Dageraadplaats in Antwerpen.
Sodexo NV/SA

Sodexo NV/SA

Sodexo geeft het dagelijks leven meer kwaliteit via een breed scala aan services én via onze mensen, met al hun unieke talenten.
Standard

Standard

Op de indrukwekkende PAKT-site in het Groen Kwartier vind je naast creatieve bedrijven ook het nieuwste pizzaparadijs Standard.
Hotel
August | Hotel-Bar-Restaurant

August | Hotel-Bar-Restaurant

August is een verkenning van de zintuigen. Gelegen in het tot de verbeelding sprekende domein van het voormalige Militaire Hospitaal te Antwerpen
Botanic Sanctuary Antwerp *****S Hotel

Botanic Sanctuary Antwerp *****S Hotel

In hartje Antwerpen opent Q2 2021, het Botanic Sanctuary Antwerp In deze historische omgeving, gesticht in 1226, zal straks een prachtige ‘bestemming’ ontstaan, waar gasten ontvangen worden voor een ‘Extra-Ordinary Guest Experience’.
Corsendonk Hotels & Clubs

Corsendonk Hotels & Clubs

Corsendonk Hotels heeft vestigingen in de Kempen, aan de Kust en in de Ardennen. Alle vestigingen liggen op een centrale of rustige en groene locatie en vormen de geknipte uitvalbasis voor uitstapjes in de streek.
Relais & Chateâux | Chateau de Vignée

Relais & Chateâux | Chateau de Vignée

Château de Vignée is een oude kasteelhoeve uit de 13e eeuw, gelegen in de diep beboste Lesse Valei. De château kent een rijke geschiedenis en het gebouw dankt zijn naam aan de vroegere wijnteelt (vigneron).
U Eat & Sleep

U Eat & Sleep

U Eat & Sleep Antwerp Een trendy restaurant met hotel op ’t Eilandje in Antwerpen
Van der Valk Beveren

Van der Valk Beveren

Van der Valk 'Hotel Beveren' beschikt over 140 luxe kamers en 14 meeting/banket zalen, een fitness en wellness. Het hotel is hoofdzakelijk gericht op de zakelijke markt voor zowel meetings, conferenties, events en overnachtingen. In de vakantieperiodes en weekends trekt het hotel echter ook de leisure markt aan. Onze gasten, maar ook bezoekers van buitenaf kunnen terecht in het restaurant ‘de mangerie’ en in de nieuwe sushi & lounge bar ‘ozzo’.
Restaurant
Bier Central

Bier Central

Bier Central opent zijn deuren in Gent! De passie voor bier uit zich in alle aspecten van de zaak: van de menukaart tot het interieur. De inrichting van Bier Central dompelt je meteen onder in een nostalgische sfeer.
Bistro Garden | Bistro Tembo

Bistro Garden | Bistro Tembo

Brasserie Tembo | Bistro Garden zijn gelegen aan het Afrikamuseum in Tervuren. Deze zijn gelegen op een prachtige locatie naast het museum.
Biznishotel | Brouwershof

Biznishotel | Brouwershof

Biznis Hotel - Brouwershof is een dynamische en jong bedrijf waar iedereen met een hart voor Horeca zich thuis zal voelen.
Dôme Sur Mer

Dôme Sur Mer

Dome BVBA beheert twee restaurants die sinds de opening van Dôme in 2004 en de overname door de nieuwe zaakvoerders, Frederic en Evangeline Chabbert, diepgeworteld zijn in de Antwerpse restaurantscene. Ideaal tegenover elkaar gelegen in de iconische wijk Zurenborg.
Grand Café Kasteel den Brandt

Grand Café Kasteel den Brandt

Antwerpen is een pracht van een restaurant rijker. Wat startte in juni 2019 als een tijdelijke pop-up wordt een vaste waarde in Park den Brandt.
Hemelhoeve

Hemelhoeve

Geen zoveelste eet-en drankgelegenheid waarvan er evenveel komen als gaan, maar wel een kwaliteitsvol brasserie-concept met als topprioriteit de gasten een betaalbare service en uitstekende kwaliteit te garanderen waarbij “Hospitality”, in de meest brede zin van het woord, een evidentie is.
Hippodroom

Hippodroom

Hippodroom is een sfeervol en kwalitatief eetcafé.
HOP Gastrobar

HOP Gastrobar

Hop Gastrobar: Bistronomie in zijn puurste vorm. Ongedwongen en oprecht. Een ode aan onze eetcultuur, aan ons bier erfgoed en eigenwijze wijnmakers.
La Corbeille

La Corbeille

Bistro La Corbeille ontpopt zich op de site van de voormalige conservenfabriek La Corbeille. Deze rijkelijke geschiedenis vormt een leidraad doorheen de vormgeving van Bistro La Corbeille. De combinatie van een industriële look van beton, staal en glas, wordt aangevuld met warme materialen van kwalitatieve stoffen en hout. Deze symbiose zorgt voor op en top gezelligheid!
Less Eatery

Less Eatery

L.E.S.S. by Hertog Jan*** is het conceptrestaurant van Gert De Mangeleer en Joachim Boudens. Gedreven door hun passie voor gastronomie, stuwden ze restaurant Hertog Jan naar het allerhoogste culinaire niveau met als resultaat 3 sterren in de Michelingids en wereldwijde bekroningen.
Local | table & tap

Local | table & tap

Local Table & Tap is een sharing food & drinks concept waar kleine creatieve gerechtjes, originele drankjes en warme verhalen aan tafel of toog gedeeld kunnen worden.
Park West

Park West

Domein Park West ligt op amper vijf minuten van hartje Antwerpen en is reeds meer dan een decennium een gevestigde waarde.
Passade

Passade

Sinds het opstarten in 2000 is Passade uitgegroeid tot één van de trendy en toonaangevende adressen in het Mechelse.
Steakhouse 't Hoeveke

Steakhouse 't Hoeveke

Steakhouse Hoeveke staat tot ver buiten Lier bekend om zijn uitstekende grillspecialiteiten.
Catering
Belgocatering

Belgocatering

Medewerkers vormen de basis van Belgocatering ‘A chef’s taste’ is niet toevallig onze leuze, want onze koks en hun teams zijn de belangrijkste pijler van ons bedrijf. Daarom: ben je ervaren in of gepassioneerd door koken of zaalbediening, dan verwelkomen we jou graag als collega.
Diner Prive

Diner Prive

Elk evenement heeft zijn eigen mogelijkheden en beperkingen. De vraag is dus telkens weer hoe we met deze gegevens een maximum aan sfeer en kwaliteit kunnen bieden. Dîner Privé is van geen kleintje vervaard.
J&M Catering

J&M Catering

J&M Catering is sinds 1992 actief in de evenementencatering voor particulieren en bedrijven. Een team van 85 gedreven en gepassioneerde medewerkers garandeert een professionele aanpak: voor elke opdracht de absolute perfectie nastreven.
La Brigade

La Brigade

De naam “La Brigade” spreekt voor zich. Het staat voor een sterke keukenbrigade in elk restaurant, elke brasserie en traiteurszaak.
Multi Unit Restauratie
Aramark

Aramark

Aramark is actief op het gebied van klantenservice, voor voeding, faciliteiten en uniformen, waar mensen werken, leren, genezen en spelen. Door op een passionele manier mensen te bedienen, zorgen 270.000 medewerkers van Aramark ervoor om het leven van miljoenen mensen in 19 landen te verrijken en te voeden.
Bavet

Bavet

Bavet omschrijft zich als een collectie restaurants die een beleving genereert aan beide kanten van het tafelgebeuren, dit door middel van heerlijk op smaak gebrachte spaghetti.
Compass Group

Compass Group

Lekker, gezond en duurzaam eten en met passie bereid, daar draait het om bij Compass Group. Als foodpartner én kennispartner combineren we de laatste trends en innovaties en spelen we in op verschillende behoeften van elke dag
De Noordzee | La Mer Du Nord

De Noordzee | La Mer Du Nord

Bij De Noordzee is het teamwerk en alles gebeurt vòòr de klant in de open keuken. De ideale formule om voldoening te halen uit je job! De Noordzee is immers fier op zijn product want alleen het allerbeste en het meest verse uit de zee wordt hier geserveerd!
Del Popolo

Del Popolo

Pizza voor het volk, door het volk.
Le Pain Quotidien

Le Pain Quotidien

Sinds Alain Coumont in 1990 de eerste bakkerij opende in Brussel, bieden we elke dag opnieuw (h)eerlijke gerechten aan voor ontbijt, brunch en lunch in België en daarbuiten!
Manhattn's

Manhattn's

The Vandermeulen Brothers want to bring the entertaining and enchanting New York experience to the world, starting in their country of origin: Belgium.
Midori

Midori

Midori is not only a canteen or corner. Midori provides also food and drinks that are just right for the occasion. Whether it’s for a breakfast meeting or teamlunch, to celebrate a new contract or new team member. We cater the flavorful nutritious food we’ve become known for, and keep people happy and well-fed.
Otomat

Otomat

Otomat is het eerste volwaardig Belgisch pizza concept waar pizza’s delen centraal staat. Bekend voor pizza ‘with the Duvel inside’ omwille van het gebruik van Duvel-bier-gist voor onze pizzadeeg!
Poule & Poulette

Poule & Poulette

Al eens overheerlijke gebraden kippen gegeten? Bij Poule & Poulette staat KIP centraal. Sympathiek, snel, jong, trendy, gezond, duidelijk , lekker & betaalbaar. Wij garen onze kwaliteitskippen heel traag in een unieke oven.
Top Brands | Paul

Top Brands | Paul

Top Brands is een dynamische en groeiende onderneming, actief op de Belgische markt. We baten 3 gekende merken uit: Pizza Hut, de luxebakkerijketen “Paul” en Wasbar.
Jobkitchen.be utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.